About Electric Fuzz

About

Wat gebeurt er als je (ex)leden van Focus, King of the World en Mojo Man bij elkaar zet in een powertrio setting?

Electric Fuzz is de nieuwste blues rock sensatie van Nederland. Met een combinatie van eigen muziek en bestaande blues rock klassiekers in een nieuw jasje weet dit powertrio nu al menigeen te verrassen. Verwacht dubbelnek gitaren, lang uitgesponnen jams, scheurende stembanden, en vooral een old school staaltje goed muzikantschap.

Gitarist/zanger Theo van Niel Jr. wordt al langer door diverse media beschouwt als een van de betere gitaristen van Nederland. Met een succesvolle loopbaan bij onder andere Mojo Man, Blues Hunters en als solo artiest heeft hij met zijn gitaarspel vele hoge ogen weten te gooien.

Bassist Bobby Jacobs heeft zijn sporen op binnenlandse en buitenlandse podia meer dan verdient door 15 jaar onderdeel te zijn geweest van legendarische band Focus.

Drummer/toetsenist/zanger Marlon Pichel heeft in zijn nog korte loopbaan al veel bereikt met zijn karakteristieke drumspel en geweldige stem. Veel mensen hebben hier al van kunnen genieten bij o.a. King of the World, Bourbon Avenue en de Voice of Holland.

Theo van Niel Jr. - Gitaar / zang
Bobby Jacobs - Bas
Marlon Pichel - Drums / toetsen / zang